een nieuw advieskantoor

in hartje amsterdam

KlÅr finance

De afgelopen jaren hebben we allemaal kunnen zien dat er door de gespannen huizenmarkt steeds meer druk bij kopers is komen te liggen. Overbieden, geen financieringsvoorbehoud opnemen, hele grote beslissingen die je in korte tijd moet nemen. Als je geen of weinig ervaring hebt met het kopen en financieren van een woning, dan is het hele proces op zijn zachtst gezegd nogal spannend geworden.  

Klår is opgericht door Peter Geurts en Jochem Bertens, twee ervaren adviseurs met expertise in hypotheken, alternatieve financieringen en investeringen. Twee adviseurs ook die het graag een beetje anders doen.

wij vinden

Wij vinden dat het kopen van een huis voor iedereen juist leuk zou moeten zijn en het regelen van de financiering ook, althans op zijn minst niet vervelend.

wij denken

Wij denken dat dit begint bij goed uitleggen hoe het zit en wat je kunt verwachten. Tijd nemen voor vragen, een eerlijk beeld van de mogelijkheden geven en zorgen dat alles netjes binnen de afgesproken tijd geregeld wordt. We kunnen de onroerend goed markt van vandaag natuurlijk niet veranderen, maar we kunnen wel ons best doen om de financiën rondom je aankoop goed te regelen en het hele traject iets relaxter te maken.

En dat is precies wat we gaan doen: zorgen dat jij niet wakker ligt van financiële beslommeringen en zorgen dat er niet alleen aandacht is voor de cijfers, maar ook voor jou.  

wij doen

Wij regelen het voor je. Je hypotheek, je alternatieve financiering of je investering. Klår: helder, effectief, ontspannen.