onafhankelijk

advies op maat

20180915_124321.jpg

je hypotheek:

Voor de meeste mensen is de hypotheek de belangrijkste post binnen hun financiële huishouding. Waarschijnlijk is het de grootste schuld die je ooit aangaat of aangegaan bent. Ondanks dat heb je dit geld hard nodig om de aankoop van je woning mogelijk te maken. Genoeg reden om te zorgen dat alles zo goed mogelijk geregeld wordt.

Bij Klår hebben we hier jarenlange ervaring mee. We stemmen samen met jou je hypotheek zo goed mogelijk op je situatie en wensen af. Vervolgens selecteren we een geschikte geldverstrekker. Dit is in principe een bank, maar wanneer je daar niet terecht kunt, kijken we ook naar private financiers. Wij zijn 100% onafhankelijk, dus werken met alleen jouw belang voor ogen.  

heb je al een hypotheek of juist nog niet?

Of je nu ja of nee antwoordt op de bovenstaande vraag: wij denken graag met je mee!  

Hieronder vind je een verkorte beschrijving van hoe we te werk gaan. Misschien nog goed om erbij te zeggen: gedurende het hele proces kun je altijd met al je vragen bij ons terecht. Ook nadat je bij de notaris bent geweest en ons werk er voor het grootste deel opzit. Wij willen graag dat alles helder is voor je. 

 

onze werkwijze

  1. Kennismaking: Tijdens onze eerste ontmoeting nemen we de tijd om je te leren kennen en te bespreken wat we voor je kunnen betekenen.     

  2. Inventarisatie: Wij stellen vragen. Veel vragen. Alles om tot de kern van jouw wensen en mogelijkheden te komen. We zetten onze bevindingen voor je op papier (het advies) en bepalen samen met jou de strategie en vervolgstappen.

  3. Presentatie: Wij verzamelen de benodigde documenten en presenteren jouw specifieke situatie bij verschillende geldverstrekkers. Je zult waarschijnlijk snel een offerte van een van deze geldverstrekkers krijgen die we met jou doorspreken. Zodra de aanbieding duidelijk en naar wens is, gaan we de financiering voor je finaliseren.

  4. Realisatie: Wij zijn de spil tussen jou, de geldverstrekker, notaris, verzekeraar en taxateur en waarborgen een kwalitatief en efficiënt proces totdat de financiering helemaal afgerond is.

    Bovenstaand traject neemt normaal gesproken zo’n vier tot zes weken in beslag. Moet het sneller? Maak je geen zorgen: het kan ook sneller. Gedurende deze periode sturen we je doorlopend rapportages waarin je nauwkeurig van de voortgang van jouw financieringsaanvraag op de hoogte gehouden wordt.

     

klinkt goed toch?

Maak dan hier een afspraak

 
 
 

"
Jochem and Peter, thanks for your hard work to get our mortgage arranged. Your service has been exemplary.

/  Steve & Lizby Warren  /