een nieuw advieskantoor

in hartje amsterdam

KlÅr finance

De afgelopen jaren hebben we gezien dat er door de gespannen huizenmarkt steeds meer druk bij kopers is komen te liggen. Overbieden. Geen financieringsvoorbehoud opnemen. Allemaal hele grote beslissingen die je in korte tijd moet nemen. Als je geen of weinig ervaring hebt met het kopen en financieren van een woning, dan is het hele proces nogal spannend geworden.  

Klår is opgericht door Peter Geurts en Jochem Bertens. Twee ervaren adviseurs met een grote expertise in hypotheken, alternatieve financieringen en investeringen. Twee adviseurs die het graag een beetje anders doen.

wij vinden

Wij vinden dat het kopen van een huis voor iedereen een ontspannen proces moet zijn en het regelen van de financiering ook. Op zijn minst moet het niet vervelend zijn.

wij denken

Wij denken dat een ontspannen proces begint bij goed uitleggen hoe alles werkt, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. We nemen de tijd voor vragen, geven je een eerlijk beeld van de mogelijkheden en zorgen dat alles netjes binnen de afgesproken tijd voor je geregeld wordt. We kunnen de onroerend goed markt van vandaag natuurlijk niet veranderen, maar we kunnen wel ons best doen om de financiën rondom je aankoop goed te regelen en het hele traject iets relaxter te maken.

Wij zijn pas tevreden als jij niet wakker ligt van alle financiële beslommeringen rondom het kopen van een huis. Daarom geven we niet alleen aandacht aan de cijfers, maar vooral ook aan jou.  

wij doen

Wij regelen het voor je. Je hypotheek, je alternatieve financiering of je investering. Klår staat voor heldere, effectieve en ontspannen advisering.

neem gerust contact met ons op!