Klår is live!

Gestart: Klår Finance! – Hypotheken en nog veel meer 

  

De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt om ons eigen financieel advieskantoor op poten te zetten. En met resultaat! Kantoorruimte, een website, vergunningen en een mooi pakket aanstellingen bij álle toonaangevende geldverstrekkers in Nederland: het is nu allemaal geregeld en we zijn er helemaal klaar voor! 

  

Wat gaan we doen: wij adviseren en begeleiden jou bij het aangaan van een nieuwe financiering. Of het nu gaat om (het oversluiten van) een hypotheek voor je eigen woning, vakantiehuis, beleggingspand of een lening voor je onderneming – je kunt hiervoor bij ons terecht.  

  

We weten het: de meeste mensen vinden het kopen van een woning en het regelen van de financiering een ondoorzichtig en stressvol gebeuren. Niet zo heel gek als je kijkt naar de grote hoeveelheid regels, de gespannen huizenmarkt, de steeds stijgende prijzen en de grote beslissingen die je onder tijdsdruk moet maken.  

  

Wat wij beloven: wij beloven dat we veel tijd aan jou besteden! Wij bezorgen je inzicht, brengen die bergen informatie terug tot de essentie en maken dat gestresste financieringsproces persoonlijk, leuk en ontspannen. Althans daar doen we ons best voor.

Vragen? Neem gerust contact met ons op, bijvoorbeeld via de button CONTACT hier op onze website!

 

Groeten,

 

Peter & Jochem

Klar Finance