.jpg

best wel goede

redenen

#1 Nieuwsgierig  

Je krijgt pas echt gerichte hulp op het moment dat helemaal duidelijk is wat je wensen en behoeften zijn. Wij zijn van nature nieuwsgierig, krijgen energie van mensen leren kennen en we stellen jou de vraag achter de vraag.  

#2 Aandacht 

We gaan een intensieve samenwerking aan. Documenten verzamelen, even sparren, nieuwe vragen die opkomen bespreken en een continue stroom van updates. Wij van Klår zijn de professionele partij binnen onze samenwerking dus we nemen altijd de verantwoordelijkheid die daarbij hoort. Maar ongeacht het verschil tussen onze en jouw rol: we doen het samen en we weten elkaar te vinden.  

#3 Helder 

Weten dat je het beste krijgt. Wij brengen je keuzemogelijkheden terug tot de essentie en leggen de verschillende scenario’s uit in heldere taal. Je weet dus altijd wat je kunt verwachten. Wij opereren onafhankelijk van de geldverstrekkers waar we jouw financiering regelen: jij bent onze opdrachtgever, dus jouw belang staat voorop. 

#4 Expertise

Bij ons werken ervaren adviseurs met een jarenlang en succesvol trackrecord binnen de financiële dienstverlening. Wij hebben fiscale regimewisselingen meegemaakt, hebben de huizenprijzen zien stijgen, dalen en weer stijgen, hebben marktpartijen zien komen en zien gaan, dus ja: we mogen best van onszelf zeggen dat we het klappen van de zweep kennen. Verder hebben wij uiteraard allemaal de benodigde diploma’s op zak en houden we onze kennis constant op peil door middel van trainingen, vakliteratuur, etc.  

 #5 Resultaat  

Jij bent gebaat bij een partner die waarmaakt wat hij / zij gezegd heeft. Wij adviseren alleen oplossingen die we zelf verantwoord vinden en voor die oplossingen staan we dan ook. Naar jou toe, maar ook naar de geldverstrekkers. Dat betekent dat we soms stevige discussies moeten voeren. We kiezen daarin niet voor de weg van de minste weerstand, maar gaan voor jouw belang. We zijn alleen tevreden met het resultaat als jij dat ook kunt zijn.